• Logo: Pameijer & Partners

Persoonlijke Effectiviteitscoaching

 • Meer energie en meer plezier in je werk
 • Beter presteren op het werk
 • Ontdekken waar je persoonlijke kracht ligt
 • Aanpakken van conflicten op het werk
 • Effectiever communiceren op je werk

Met onze individuele coaching bereik je jouw doelen

Oplossingsgericht en concreet

Duidelijke doelen zijn het begin van je traject. Samen met je coach stel je vast wat je doelen zijn en welke obstakels je moet overwinnen om deze te bereiken. Daarna onderzoeken we wat je kunt veranderen en welke talenten je daarvoor nodig hebt. Door inzichten en oefeningen uit de Positieve Psychologie leer je vanuit je kracht te kiezen en te handelen. Hierdoor maak je keuzes die echt bij je passen. Wij helpen je in concrete en haalbare stappen jouw doel te bereiken.

Wij coachen Oplossingsgericht, aangevuld met andere technieken zoals Positieve Psychologie, Krachtgericht Coachen en Rationele Effectiviteits training (RET).

Vaak betrekken wij (uiteraard alleen na afstemming met jou) je leidinggevende in het traject. Onze ervaring leert dat goede communicatie en heldere (werk)afspraken de meeste opbrengst geven.

nobco logo voor website

Wij hanteren de ethische gedragscode van het NOBCO, de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches.

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Wij onderzoeken jouw coachvraag in een vijblijvend intakegesprek.

Klik hier voor informatie over onze coaches.

Klanten over onze persoonlijke effectiviteitscoaching

 • Monika Tihanyi, Stewardess KLM

  Monika Tihanyi, Stewardess KLM

  “Voor mij was de coaching van Pamela heel effectief. Ik kreeg veel meer inzicht in mezelf waarom ik bepaalde dingen doe. Wat in mijn weg stond. Ik weet ook meer over mezelf hoe ik moeilijke dingen moet aanpakken. Ze gaf me een duwtje in mijn rug, op een heel fijne manier.”

 • Janita Willems

  Janita Willems

  Pamela coacht op sterke kanten en waar je goed in ben. Zij kan goed luisteren, leest tussen de regels door en heeft een natuurlijke manier van coachen waarbij werkgeluk centraal mag staan. Als jij bereid bent om tijd te investeren in haar huiswerkopdrachten, haal je al het mogelijke uit de coaching. Ik geef een 10 voor het coachtraject!

 • Ad Schepers, Programmeur, Applicatiebeheerder, Gemeente Schiedam

  Ad Schepers, Programmeur, Applicatiebeheerder, Gemeente Schiedam

  Pamela Pameijer heeft mij als ICT'er wegen aangereikt om mijn inhoudelijke kennis beter over de bühne te krijgen. Ik heb haar vooral als een praktisch gericht mentor en coach leren kennen. Zij is een betrokken vakvrouw. Door de coaching heb ik geleerd om op een positieve manier doelgericht te communiceren, meer af te stemmen op mijn gesprekspartner, beter te overtuigen en vaker feedback te vragen.

 • Mechteld Hobbelink, Eigenaar PUURbroeken

  Mechteld Hobbelink, Eigenaar PUURbroeken

  Het coachingstraject is voor mij zeer belangrijk geweest. Pamela Pameijer heeft mij keer op keer een spiegel voorgehouden. Haar methoden van vragenstellen (én haar vasthoudendheid) hebben mij echt geholpen. Ik ben een slechte prater maar ik heb dingen bij mijzelf ontdekt die anders niet naar boven zouden zijn gekomen. Door de coaching ben ik weer meer mezelf geworden, en ik heb meer inzichten gekregen om naar mezelf te kijken en alerter te kunnen reageren op signalen vanuit mijn lichaam.

 • Stephanie Jung, Projectmanager Pricewise

  Stephanie Jung, Projectmanager Pricewise

  Ik ben echt gegroeid als persoon door de coaching en daar heb ik mijn hele leven wat aan. De sessies hebben mij geholpen de rust te bewaren tijdens drukkere periodes. Ik kan nu collega’s beter motiveren, feedback geven en delegeren. Pamela’s aanpak werkt voor mij vanwege de goede balans tussen praktijk en theorie. Daarnaast kan Pamela goed werksituaties duiden en daardoor gericht feedback aan mij geven. De verslagen die ik na elke coaching sessie maak, zorgen dat het geleerde niet wegebt.

Management Coaching

 • Leiderschapskwaliteiten versterken
 • Een coachende stijl van leidinggeven ontwikkelen
 • Medewerkers motiveren om beter te presteren
 • Persoonlijke effectiviteit als leider verbeteren
 • Reflectie op jouw rol als leider
 • Effectiever omgaan met de arbeidsrechtelijke aspecten van management

Dit bereik je met onze individuele coaching.

Doelgericht en pragmatisch

Onze coaches geven je inzichten en dagen je uit op een andere manier naar zaken te kijken. Met oefeningen, praktisch kader en management theorieën ontwikkel je inzichten en vaardigheden. Hierdoor vergroot je jouw effectiviteit als leider en behaal je je doelen. Je neemt regie over je ontwikkeling als leider.

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op. Wij onderzoeken jouw coachvraag in een vrijblijvend intakegesprek.

Klik hier voor informatie over onze coaches.

Wij hanteren de ethische gedragscode van het NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches.

Wat klanten zeggen over onze management coaching

 • Daniel Wolters, Teammanager Concern, Advisering Gemeente Hilversum

  Daniel Wolters, Teammanager Concern, Advisering Gemeente Hilversum

  De afgelopen jaren hebben diverse leden uit mijn team en ikzelf een persoonlijk coaching traject gevolgd bij Pameijer & Partners. Vooraf wordt goed afgestemd over coaching doelen, aanpak en aantal sessies. Als leidinggevende word ik altijd in het traject van medewerkers betrokken. Ik ben in de stellige overtuiging dat door de interventie van Pamela diverse van mijn medewerkers werk technisch (en hoogst waarschijnlijk ook privé) op de rails zijn gebleven. Een investering dus die zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

  Recent ben ik in het kader van mijn eigen persoonlijke ontwikkeling ook aan een coaching traject bij Pameijer & Partners begonnen. Na de eerste twee sessies kon ik mij al  niet meer herinneren welke excuses ik afgelopen jaren had gebruikt om mijn eigen bijscholing uit te stellen. Ik kan Pameijer & Partners dan ook zonder enige aarzeling aanbevelen.

Stress, burn-out en re-integratie coaching

 • Beter omgaan met werkdruk en stressvolle situaties
 • Goed herstellen van spanningsklachten of burn-out
 • Op een gezonde manier re-integreren

Onze stress en burn-outcoaching biedt je methoden om stress te verminderen, burn-out te voorkomen, of te herstellen van spanningsklachten.

Wij helpen je om stap voor stap controle over je leven terug te winnen en in gezonde balans, met plezier en energie, op het werk te functioneren.

Stapsgewijs herstel

Onze stapsgewijze en systematische begeleiding is gericht op:

 • Inzicht in je stressbronnen
 • Herstellen van energie en fysieke conditie
 • Verbeteren van vaardigheden in het omgaan met stress
 • Inzet van jouw drijfveren en kwaliteiten
 • Invloed nemen in jouw werksituatie en matchen van je sociale omgeving en werk
 • Werkhervatting en terugvalpreventie

Vaak betrekken wij jouw leidinggevende op enig moment in het traject. Want heldere afspraken en goede communicatie op het werk helpen je je balans weer te vinden.

Wij werken met de wetenschappelijk bewezen en zeer effectieve CSR-Methode. Dit is een systematische en stapsgewijze aanpak op drie niveaus: lichaam, psyche en gedrag.

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op. Wij onderzoeken jouw coachvraag in een vrijblijvend intakegesprek.

Klik hier voor informatie over onze coaches.

Wij hanteren de ethische gedragscode van het NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches.

Klanten over coaching bij stress, burn-out en re-integratie

 • Danielle Lammens-Bogers, Senior Beleidsadviseur Planologie, Gemeente Hilversum

  Danielle Lammens-Bogers, Senior Beleidsadviseur Planologie, Gemeente Hilversum

  “Pamela heeft mijn juiste “snaren” weten te raken om mijn intrinsieke drijfveren, creatief en analytische denken weer op de juiste dingen te richten. Op eigen kracht kon ik mijn inzichten direct vertalen naar de praktijk. Een grote dankjewel Pamela!”

 • Ruud van der Weijden, Medewerker Gegevensbeheer, BEL Combinatie

  Ruud van der Weijden, Medewerker Gegevensbeheer, BEL Combinatie

  Pamela haalt uit heel complexe dingen rustig en snel de essentie, en schakelt dan samen met mij door naar oplossingen. En dat doet ze met oprechte humor en passie en compassie, en erg professioneel. Ze hielp mij re-integreren na mijn burn-out. Ik ben veel dingen anders gaan doen en mijn mentale kracht en uithoudingsvermogen zijn vergroot. Zonder haar zou ik zeker verder zijn afgegleden.

 • Wim IJgosse, Arbeidsdeskundige  Amersfoortse Verzekeringen

  Wim IJgosse, Arbeidsdeskundige  Amersfoortse Verzekeringen

  Wij zijn zeer tevreden over de professionaliteit en de resultaten van de coachtrajecten door Pameijer & Partners. Al jaren coacht Pamela ondernemers die bij ons zijn verzekerd en uitgevallen zijn of dreigen uit te vallen. Zij helpt hen duurzaam te re-integreren in hun eigen bedrijf. Dit betekent veelal: energie opbouwen, de juiste keuzes maken, dingen echt anders aanpakken èn dit nieuwe gedrag vervolgens ook vasthouden in de praktijk. Ook van de ondernemers krijgen wij positieve reacties terug.

 • Angela Penning, eigenaar mondhygiënepraktijk Fundamental ‘t Gooi

  Angela Penning, eigenaar mondhygiënepraktijk Fundamental ‘t Gooi

  Ik ben heel blij dat ik bij Pamela terecht ben gekomen, zij heeft mij goed laten nadenken over de keuzes die heb gemaakt en hoe ik dat bewust kan veranderen. Door haar hulp heb ik echt mijn lifestyle kunnen veranderen. Ik kom met mijn nieuwe inzichten en ritme een stuk verder. Dank je wel Pamela.

Loopbaancoaching

 • Meer inzicht in je talenten en sterke punten
 • Meer inzicht in je dromen, waarden en verlangens
 • Zicht krijgen op je loopbaandoelen en je loopbaanstrategie ontwikkelen
 • Uitdagingen vergroten in je werk
 • Bewuste keuzes maken die echt bij jou passen
 • In concrete stappen worden wat je wilt zijn

Met onze coaching kom je verder.

Zicht op loopbaanwensen en mogelijkheden

Duidelijke doelen zijn het begin van je reis. Wij helpen je ontdekken waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt in je werk. Door gesprekken en oefeningen krijg je zicht op je loopbaanwensen en je mogelijkheden. We helpen je in concrete en praktische stappen jouw loopbaandoel te bereiken. We gebruiken diverse technieken zoals Oplossingsgericht, Positieve Psychologie, Krachtgericht Coachen en Rationele Effectiviteits training (RET).

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op. Wij onderzoeken jouw loopbaancoachvraag in een vrijblijvend intakegesprek.

Onze coaches: Klik hier voor informatie over onze coaches.

Wij hanteren de ethische gedragscode van het NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches.

Over onze loopbaancoaching zeggen klanten

 • Marc Boer, Manager International Service Charging Equipment

  Marc Boer, Manager International Service Charging Equipment

  Ik kan Pamela van harte aanbevelen als coach. Ze brengt je op een respectvolle, ongedwongen en plezierige manier tot de essentie. Dit leverde mij inzicht op in mijn persoonlijke waarden en kwaliteiten met als uiteindelijk resultaat een hanteerbare focus op mijn loopbaanrichting. Het steeds terugbrengen van de rode draad in de sessies was ook erg nuttig 😀.

 • Jordi Saan, Logistic coordinator bij Bloomon

  Jordi Saan, Logistic coordinator bij Bloomon

  “Na een zeer leerzaam loopbaantraject zit ik helemaal op mijn plek bij Bloomon en heb het enorm naar mijn zin. Ik ben het traject gestart na een reis van 7 maanden. Ik wist niet welke kant ik op wilde. Zat ik op mijn plek? Moest ik iets totaal anders? Is dit echt wat bij mij past? Allemaal vragen die constant door mijn hoofd speelde. De opdrachten tijdens het traject zijn helder en ‘to the point’ en daardoor heel effectief. Ik raad het traject zeker aan!  Nogmaals bedankt Pamela!”

 • Lisa Mooij, Producer KRO-NCRV

  Lisa Mooij, Producer KRO-NCRV

  Pamela heeft mij zeer goed begeleid. Ik luister nu beter naar mijn gevoel en ik pak vaker zelf de regie. Ik heb veel beter op een rijtje wat ik leuk vind om te doen en waar ik mijn energie uit haal. Pamela heeft mij geholpen mijn werk op een veel prettigere manier uit te voeren. Ik voel nu veel beter aan wat goed voor mij is, waar mijn grenzen liggen en hoe ik deze grenzen aan kan geven. Bedankt daarvoor.

 • Mark Lieferink, Automatiseringsadviseur

  Mark Lieferink, Automatiseringsadviseur

  Ik heb het loopbaantraject als heel opbouwend ervaren. Mevrouw Pameijer is een zeer ervaren coach en heeft mij geholpen bij het verkrijgen van mijn belangrijkste inzicht: ik kan in mijn vakgebied blijven als ik maar zorg voor zoveel mogelijk autonomie en zelfstandigheid. Daar krijg ik energie van!

 • Alette Hilberts, Coördinator Financiële Rapportages, Gemeente Hilversum

  Alette Hilberts, Coördinator Financiële Rapportages, Gemeente Hilversum

  Pamela heeft mij in korte tijd en met duidelijke huiswerkopdrachten heel erg geholpen om duidelijk te krijgen welke elementen in mijn werk mij veel energie kosten, en waar ik juist heel veel energie van krijg en mij waardevol voel. Dit heeft mij veel inzicht en de positieve energie gegeven om de juiste stappen te zetten naar werken met veel plezier. Bedankt Pamela!

 • David Mertens, Specialist Belastingen, BEL Combinatie

  David Mertens, Specialist Belastingen, BEL Combinatie

  Na vijftien jaar vol energie aan het werk in het publieke domein, kreeg ik te horen dat mijn werk wordt uitbesteed. Dit deed me meer dan ik in eerste instantie dacht. Twijfel en vragen over mijn eigen toekomst bleven knagen in mijn achterhoofd. Ik was aanvankelijk sceptisch of iemand anders mij kon helpen. Mijn aarzelende opstelling bleek totaal niet nodig; de gesprekken waren een soort cadeautjes! Totaal niet zweverig, met af en toe een stukje theorie, met tips die praktisch toepasbaar waren en huiswerkopdrachten. Door de coaching weet ik nu beter waar ik sta in mijn werk en wanneer ik in mijn kracht ben. Ik heb meer grip op het heden en dus ook op mijn eigen toekomst. Na de laatste sessie liep ik vol vertrouwen over mijn loopbaantoekomst de coachruimte uit!