Wat klanten zeggen over Pameijer & Partners

Wenneke Sanders, KRO-NCRV

Door het stellen van (de juiste) vragen komt Pamela vrij snel tot de kern waardoor je snel gericht aan de slag kan. Pamela heeft veel kennis en ervaring en is een hele prettige gesprekspartner. Van de concrete opdrachten waar je mee aan de slag gaat heb ik veel geleerd en ook van onze gesprekken. Ik ben heel erg tevreden over mijn coaching traject met Pamela!

Jasper, Beleidsmedewerker Gemeente Hilversum

De gesprekken met Pamela hebben mij geholpen om beter te begrijpen hoe ik in elkaar steek op mijn werk, wat mijn drijfveren zijn, mijn sterke punten en blinde vlekken. Pamela hanteerde tijdens de sessies een prettige balans tussen persoonlijk en professioneel, en daagde mij uit met praktisch toepasbare opdrachten. Ik sluit het traject af met een reeks waardevolle inzichten in mezelf en in communicatie. Ben daarmee een flinke stap dichter bij het behalen van mijn doelen.

Yannick Jonker

Ik heb het coaching traject als heel prettig ervaren. Pamela is geduldig, fijn in de omgang, straalt rust uit en er was ruimte voor humor op de juiste momenten. Pamela gaf vooraf altijd uitleg van wat ze wilde gaan behandelen en vroeg mij dan ook hoe ik mij hierbij voelde. Dit vond ik fijn. We namen altijd uitgebreid de tijd voor het bespreken van de zelfstudie/acties en er was ruimte voor vragen. Nogmaals dank voor je fijne hulp!

Ruben Borger, Portefeuillehouder podcasts NPO Radio 1 | NPO Radio 1 Online

Pamela coacht op een prettige, persoonlijke manier, gericht op je eigen werkveld en dagelijkse werkzaamheden. Heeft oog voor wat je zelf zou willen en past daar methoden op aan. Staat open voor eventuele tegenvragen of wanneer iets niet goed bij je past. Positief, gericht op vooruitgang. Met aandacht voor ‘quick wins’ als aanzet voor grotere gedragsveranderingen.

Astrid Schelleman, Directeur/(mede-)Eigenaar van Home Bake B.V.

De coaching heeft mij echt veel opgeleverd: praten, durven voelen, benoemen, grenzen vaststellen en dezen ook delen. Voel me nu stukken beter. Ben weer veel meer de oude Astrid; en eigenlijk ook een nieuwe ik. Eén die meer denkt in: ik oké, jij oké en die op een meer volwassen manier met de kids omgaat. En zakelijk gezien: ik kom voor mijn mening en standpunten uit, intuïtie en gevoel laat ik weer toe, initiatief/leiding nemen voelt nu goed en ik ben veel beter in staat structuur aan te brengen en sturing te geven. De aangereikte modellen/handvaten kon ik praktisch erg goed toepassen en zorgden al snel voor bewustwording: waar is het misgegaan? En gaven me houvast hoe ik in stapjes verder kon.

Caroline Huber, Researcher, Redacteur, Schrijver van levensverhalen

Ik heb bij Pamela een systemische werksessie gedaan (een soort familieopstelling) en het resultaat was verbluffend. Pamela kwam heel snel tot de kern, met een paar vragen kwam ze al bij de 'angel'. Het maakte mij veel duidelijk over de verbinding tussen mijn verleden en hoe ik me nu voel. Ik ervoer Pamela als een vakvrouw, die heel rustig en doelgericht te werk gaat en daarbij veel empathie toont. Een heel fijne combinatie. Ik voelde me veilig en gezien bij Pamela en de goede effecten van de sessie zijn na een maand nog steeds voelbaar.

Monika Tihanyi, Stewardess KLM

“Voor mij was de coaching van Pamela heel effectief. Ik kreeg veel meer inzicht in mezelf waarom ik bepaalde dingen doe. Wat in mijn weg stond. Ik weet ook meer over mezelf hoe ik moeilijke dingen moet aanpakken. Ze gaf me een duwtje in mijn rug, op een heel fijne manier.”

Janita Willems

Pamela coacht op sterke kanten en waar je goed in ben. Zij kan goed luisteren, leest tussen de regels door en heeft een natuurlijke manier van coachen waarbij werkgeluk centraal mag staan. Als jij bereid bent om tijd te investeren in haar huiswerkopdrachten, haal je al het mogelijke uit de coaching. Ik geef een 10 voor het coachtraject!

D. S. Senior Financial Analyst, Digital Manufacturing

“My experience with Pameijer & Partners has been extremely positive, Pamela’s coaching was conducted very professionally while taking into consideration both professional and personal aspects. Furthermore, it contained the right balance of practical and theoretical coaching, which gave me both general and situation specific competence. Honestly, it has helped me gain my new position and I am very grateful for that.”

Ad Schepers, Programmeur, Applicatiebeheerder, Gemeente Schiedam

Pamela Pameijer heeft mij als ICT'er wegen aangereikt om mijn inhoudelijke kennis beter over de bühne te krijgen. Ik heb haar vooral als een praktisch gericht mentor en coach leren kennen. Zij is een betrokken vakvrouw. Door de coaching heb ik geleerd om op een positieve manier doelgericht te communiceren, meer af te stemmen op mijn gesprekspartner, beter te overtuigen en vaker feedback te vragen.

Mechteld Hobbelink, Eigenaar PUURbroeken

Het coachingstraject is voor mij zeer belangrijk geweest. Pamela Pameijer heeft mij keer op keer een spiegel voorgehouden. Haar methoden van vragenstellen (én haar vasthoudendheid) hebben mij echt geholpen. Ik ben een slechte prater maar ik heb dingen bij mijzelf ontdekt die anders niet naar boven zouden zijn gekomen. Door de coaching ben ik weer meer mezelf geworden, en ik heb meer inzichten gekregen om naar mezelf te kijken en alerter te kunnen reageren op signalen vanuit mijn lichaam.

Stephanie Jung, Projectmanager Pricewise

Ik ben echt gegroeid als persoon door de coaching en daar heb ik mijn hele leven wat aan. De sessies hebben mij geholpen de rust te bewaren tijdens drukkere periodes. Ik kan nu collega’s beter motiveren, feedback geven en delegeren. Pamela’s aanpak werkt voor mij vanwege de goede balans tussen praktijk en theorie. Daarnaast kan Pamela goed werksituaties duiden en daardoor gericht feedback aan mij geven. De verslagen die ik na elke coaching sessie maak, zorgen dat het geleerde niet wegebt.